// WEBSITES & WEBSHOPS

Online zichtbaar maken van jouw producten of diensten

// WEBSITES & WEBSHOPS
Online zichtbaar maken van jouw producten of diensten

Een website of webshop… onmisbaar voor jouw product of dienst!

Een website of webshop is onmisbaar voor jouw bedrijf of merk. Brand Improve kijkt samen met jou naar de doelstellingen van een website of webshop en past hier het ontwerp en de functionaliteiten op aan. Een website is vandaag allang geen visitekaartje meer op internet, een website heeft een doel en hierop moet deze aangepast worden.

Functionele website of webshop…
Brand Improve bouwt voor jouw onderneming een functionele webshop, volledig responsive zodat deze zich aanpast aan ieder scherm waar jouw website of webshop op wordt bekeken. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website aansluit op de (bestaande) huisstijl. En als jouw website of webshop dan gerealiseerd is… zorgen we ervoor dat deze met de juiste strategie ook nog eens vindbaar is voor jouw doelgroep!

Duidelijk CMS… zodat je ook zelf kan aanpassen!

Website of webshop?

Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor een functionele website of webshop en laat ons werken aan de digitale identiteit van jouw bedrijf!

Brand Improve bouwt websites en webshops op een CMS (Content Management Systeem) dit houdt in dat je de website na oplevering zelf (gedeeltelijk) aan kan passen en kleine wijzigingen snel door kan voeren. Wij zorgen uiteraard voor waterdichte beveiliging, een wekelijkse backup en updates van het CMS, zodat jij je bezig kunt houden met echte belangrijke dingen.

Wat kost dat?
Iedere website is anders, maar vooral iedere behoefte is anders. Daarom bekijken wij in een persoonlijk gesprek wat jouw behoefte zijn en maken een persoonlijk voorstel. Kennismaken?

Andere diensten waarmee we je kunnen helpen…

Maak kennis met al onze diensten en bekijk wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen…

Branding / Merkstrategie

Ontwikkeling van een online strategie voor jouw bedrijf om altijd op #1 te staan.

Online vindbaarheid

Optimaliseren van jouw website, teksten, afbeeldingen zodat je wordt gevonden.

Social Media beheer - Brand Improve Online marketingbureau Veenendaal

Social Media beheer

Ontwikkeling van een online strategie voor jouw bedrijf om altijd op #1 te staan.