Website of webshop laten maken?

Wij creëren een effectieve website of webshop voor de online zichtbaarheid van jouw producten of diensten!

Waarom een website of webshop? pijl

// Extra verkoopkanaal

Een website of webshop is een 24/7 verkoopkanaal

// Waardevolle data

Een website verzamelt data waar jij marketing mee kan voeren!

// Eerste indruk

Mensen zoeken als eerste online, een goede website zorgt voor een goede eerste indruk!

// Functionele website of webshop laten maken?

Een website of webshop is onmisbaar voor jouw bedrijf of merk. Het is een manier om jouw producten of diensten 24/7 aan jouw klanten te kunnen laten zien! Uiteraard zijn wij ervan overtuigd dat een website of webshop dan ook onmisbaar is voor iedere ondernemer, bedrijf, vereniging of stichting! Het bepalen van een doelstelling van een website of webshop is dan ook heel belangrijk en hier wordt het ontwerp en de functionaliteiten van een website of webshop dan ook op aangepast!

Functionele website of webshop…

Brand Improve bouwt voor jouw een functionele website of webshop, volledig responsive zodat deze zich aanpast aan ieder scherm waar deze op wordt bekeken. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website of webshop aansluit op de (bestaande) huisstijl. En als jouw website of webshop dan gerealiseerd is… dan bekijken we samen hoe we deze bekend maken bij de juiste doelgroep!

Benieuwd? Afspraak maken!
Website laten maken - Online marketingbureau Brand Improve Veenendaal

Een website of webshop laten maken? Dit zijn de stappen die we met je doorlopen!

1.

In een eerste gesprek maken we graag kennis met jou, jouw bedrijf, producten of diensten! We lopen enkele vragen door zodat we een goed beeld hebben en je zo kunnen voorzien van een gerichte offerte!

2.

Als je akkoord bent met onze offerte starten we met het ontwerp van jouw nieuwe website of webshop. Dit is de fase die het meeste tijd vergt en is belangrijk voor de uiteindelijke look en feel van je website of webshop!

3.

Akkoord met het ontwerp? Dan starten we met de bouw, in deze fase wordt het ontwerp omgezet in een interactief design! Je kunt dit op ieder moment van de dag volgen op onze testservers!

4.

Als de website of webshop volledig is gebouwd is hij klaar om LIVE te gaan! We verhuizen deze naar jouw domein, en KLAAR! Nu is het tijd om mensen te laten weten dat je er bent!

Webteksten / SEO teksten - Brand Improve Veenendaal

// Ik heb een website laten maken en nu?

Brand Improve bouwt websites en webshops op een CMS (Content Management Systeem) dit houdt in dat je de website na oplevering zelf (gedeeltelijk) aan kan passen en kleine wijzigingen snel door kan voeren. Wij zorgen uiteraard voor waterdichte beveiliging, een wekelijkse backup en updates van het CMS, zodat jij je bezig kunt houden met echt belangrijke dingen.

En wat zijn de kosten?

Iedere website is anders, maar vooral iedere behoefte is anders. Daarom hebben wij geen standaard website pakketten! We bekijken in een persoonlijk gesprek wat jouw behoefte zijn en maken een persoonlijk voorstel. Kennismaken?

Nieuwe website? Afspraak maken!

// Jouw website live…..! En nu?

Website laten maken en live op jouw domein? Dan is het tijd om mensen te laten weten dat je er bent, en is het belangrijk dat ze weten welke producten of diensten je aanbiedt! Er zijn diverse manieren om dit te realiseren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van online vindbaarheid, online adverteren of social media. Wil je een website laten maken of wil je meer rendement uit je huidige website of webshop?

Nieuwe website laten maken?

We komen graag met je in contact en bekijken samen je huidige marketingactiviteiten of zetten nieuwe activiteiten op!

Wiltonstraat 40
3905KW Veenendaal

Vrijblijvend kennismaken?

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen!

  Nieuwe website laten maken?

  We komen graag met je in contact en bekijken samen je huidige marketingactiviteiten of zetten nieuwe activiteiten op!

  Wiltonstraat 40
  3905KW Veenendaal

  Vrijblijvend kennismaken?

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen!