// ONLINE VINDBAARHEID

Alles om jouw bedrijf op #1 in de zoekmachines te krijgen

// ONLINE VINDBAARHEID
Alles om jouw bedrijf op #1 in de zoekmachines te krijgen

Een website is niks… als hij niet goed gevonden wordt!

Jouw website moet een verkoper zijn voor jouw bedrijf! Daarom is het belangrijk dat deze goed gevonden wordt. Brand Improve doet gedegen onderzoek en bekijkt hiermee het zoekgedrag van jouw doelgroep. Door middel van het creëren of aanpassen van de content op jouw website zorgen we ervoor dat deze aansluit bij dit zoekgedrag. 

Technische optimalisatie
Niet alleen de content (teksten en afbeeldingen) zijn van belang voor een goede vindbaarheid van jouw website. Zoekmachine Google stelt bepaalde eisen aan het ontwerp van een website en wijst op basis van deze eisen een positie toe. Door op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen binnen deze zoekmachine kunnen we deze eisen toepassen op jouw website om jouw een sterke positie in Google te garanderen!

Online adverteren… snel in de picture met jouw dienst of product!

Online vindbaar worden?

Zichtbaarheid op internet is essentieel voor jouw bedrijf en het voorblijven van de concurrentie, hoe wij hiervoor zorgen?

Als een website of webshop op de aspecten; content en techniek geoptimaliseerd is, dan kan online advertising een manier zijn om jouw website snel in de zoekresultaten te brengen. Online advertising is het, tegen betaling onder de aandacht brengen van jouw bedrijf of organisatie en hiermee jouw producten of diensten. Op basis van locatie en zoekgedrag kan er een advertentieplan worden samengesteld waarin de diensten of producten van jouw bedrijf sneller in de picture komen bij jouw doelgroep.

Andere diensten waarmee we je kunnen helpen…

Maak kennis met al onze diensten en bekijk wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen…

Branding / Merkstrategie

Ontwikkeling van een online strategie voor jouw bedrijf om altijd op #1 te staan.

Online vindbaarheid

Optimaliseren van jouw website, teksten, afbeeldingen zodat je wordt gevonden.

Websites / Webshops

Een website of webshop welke aansluit bij jouw producten en doelgroep.